Annonsera på LinkedIn

Skapa, följ upp och optimera dina annonser

Känner du att LinkedIn är din sociala plattform och en plats där du vill jobba med aktiv marknadsföring? Då är det dags att komma igång med annonsering på LinkedIn med Campaign Manager.

Att annonsera på LinkedIn är inte särskilt svårt och det är riktigt roligt när du har en plan för din marknadsföring, speciellt när du väl börjat skapa en rutin kring dina kampanjer.

I den här kursen hjälper marknadsföringsexperten Fredrik Larsson dig att ta kontrollen över annonsering i en av de främsta professionella sociala kanalerna LinkedIn. Du får lära dig allt från att sätta upp ett annonskonto till att följa upp statistik för att se hur det går för dina annonser och hur du ska optimera för bästa resultat.

Men innan du sätter igång behöver du ha ett personligt LinkedIn-konto, vara administratör på en företagssida och ha tillgång till ett betalkort. Har du fixat det? Bra! Då kör vi!

 

Psst! Vill du ha hjälp med att skapa konto på LinkedIn eller veta hur du sätter upp en företagssida? Kika under stödmaterialet.

  • Undertextad
  • 24 avsnitt
  • 51m
  • Släpptes April 2021

Fredrik Larsson är digital strateg och expert på marknadsföring. I den här kursen lär han dig allt du behöver för att påbörja arbetet med annonsering på LinkedIn.Läs mer om Fredrik