Arbeta effektivt i sociala medier

Planerat arbete ger bättre resultat

Vill du lära dig att publicera mer genomtänkt material på sociala medier? Kunna skifta från ett detaljerat perspektiv till ett helikopterperspektiv? I den här kursen får du fylla på med verktyg i ditt verktygsbälte. Kursen är för dig som vill lära dig att arbeta effektivare med ett genomtänkt innehåll i dina sociala kanaler.

Varför crossposting inte är effektivt

Utmaningen i att skapa innehåll som engagerar dina följare på flera kanaler, är att skapa unikt innehåll på varje kanal. Då blir ditt innehåll intressant och unikt för varje plattform - och du kommer att behålla engagemanget. Därför ska du undvika att posta exakt samma inlägg på flera ställen.

Hur ser ditt arbetsflöde ut idag?

Hur ser din arbetsprocess ut idag? Publicerar du inlägg sporadiskt eller arbetar du konsekvent? Har du någon metod? Tillvägagångssätten är många, utmaningarna likaså - men oj så kul det är att publicera när det finns mycket genomtänkt material.

Om kursen Arbeta effektivt i sociala medier

Tillsammans med videoskaparen och familjefotografen Sandra Hallnor kommer du lära dig ta helikopterperspektiv över ditt arbete med sociala medier. Du får kunskap om hur du skapar en bra överblick, hittar smarta genvägar samt hur du kan inspireras av andra yrkesgrupper.

Sandra lär dig:

  • Skapa en tydligt överblick.
  • Tydliggöra ditt syfte med sociala medier.
  • Skriva för flera textinlägg vid ett och samma tillfälle.
  • Fota och filma för flera bild- och videoinlägg vid ett och samma tillfälle.
  • Tänka som andra yrkesgrupper.

Efter kursen kommer du känna större kontroll i ditt skapande av innehåll och planeringen av det. Du kommer vara mer effektiv och få större engagemang på dina olika kanaler.

Om Sandra Hallnor

Sandra är Norrbottensdottern som reste jorden runt i fem år innan hon började längta hem till sina rötter igen. Idag arbetar hon med sociala medier och bor åter i Norrbotten. Sandra får en kick av att hitta mönster, förenkla, planera och effektivisera.

Så avsätta lite tid i kalendern och slå på kaffekokaren. Låt dig guidas av Sandra. Det är dags att planera!

  • Undertextad
  • 16 avsnitt
  • 1h
  • Släpptes Mars 2022

Sandra tycker det är roligt att bryta ner komplicerade saker och göra dem enkla och pedagogiska. Det hör liksom ihop med att jobba smartare - istället för hårdare.Läs mer om Sandra