Äventyrsfotografering

Dags för action och äventyr

Du älskar äventyr, naturupplevelser och fartfyllda aktiviteter med dina vänner. Du älskar även att fotografera och dela med dig av dina upplevelser till andra. Om du någon gång har försökt kombinera de här två intressena vet du att det är lättare sagt än gjort. Det här är kursen för dig.

Fredrik Schenholm, som har lång erfarenhet och en gedigen meritlista inom äventyrsfotografering, guidar dig igenom de största fallgroparna och ger dig massor av värdefulla tips för att du ska kunna ta fantastiska bilder under dina egna äventyr i skidbacken eller på cykelstigen.

Med rätt bärsystem, kamerakunskaper och arbetsflöde kommer du bli en snabbare och säkrare fotograf som kan fånga skarpa, snygga och coola actionbilder snabbt och effektivt.

Musik: "At the count", "Covered in oil", "Hight school snaps", "Our ego", "Something elated" och "The great" av Broke for free.

  • Undertextad
  • 43 avsnitt
  • 2h 37m
  • Släpptes Oktober 2014
Fredrik Schenholm

Fredrik är en utbildad geolog och skidsportsfotograf som bor i Göteborg men trivs bäst på bergstoppar som Mont Blanc och Mount Everest.Läs mer om Fredrik här