Destination Photography

Kombinera porträtt- och resefoto

Drömmer du om att åka till exotiska platser och fotografera porträtt i spännande miljöer? Den drömmen stavas Destination Photography - en perfekt kombination av porträtt- och landskapsfoto.

Vår lärare Juliana Wiklund är en av de som reser jorden runt för att fånga fantastiska bilder på såväl brudpar som familjer. I den här kursen delar hon med sig av sina visdomar och hemligheter så att också du kan bli en framgångsrik Destination-fotograf.

Du får lära dig hur du planerar och förbereder din fotosession, samt hur du undviker de stela turistbilderna. Juliana har dessutom en fenomenal förmåga att fånga både ikoniska landmärken och spektakulära landskap som stämning och känslor i sina bilder. Med hjälp av hennes tips kan du lyckas med samma sak!

Efter kursen är du redo att sätta igång direkt med att bygga upp din egen portfolio, vare sig du börjar övar på hemmaplan eller på en kommande resa.

Musik:

La Porte, av TM Hunter

Tombeau du trépnéme pâle, av Winston

Aline, av Misiaczek

  • Undertextad
  • 22 avsnitt
  • 50m
  • Släpptes Juni 2015
Juliana Wiklund

Juliana Wiklund är en älskad fotograf med hela världen som arbetsplats. Hennes signum är fantastiska bilder som väcker och återspeglar känslor.

Läs mer om Juliana