Engagera på LinkedIn

Lär dig hur du skapar värde på LinkedIn 

Har du svårt att skapa fokuserat innehåll som når ut på LinkedIn? Då är det här kursen för dig. Den digitala strategen Fredrik Larsson  lär dig engagera mera genom att arbeta strategiskt och planerat med din närvaro på LinkedIn.

Om kursen:

Att skapa värde för just de personer som finns i ditt nätverk är ett bra sätt att öka engagemanget för dina inlägg och ditt innehåll på LinkedIn. Genom att öka ditt nätverk och fokuserat arbeta med att skapa strategiskt innehåll som engagerar fler kommer dina inlägg nå längre än du anar.

I den här kursen får du på ett enkelt och pedagogiskt sätt lära dig att skapa värde, steg för steg på under en timme.

Fredrik lär dig: 

  • Varför du har nytta av att utöka ditt nätverk.
  • Grunderna i vad som styr algoritmen på LinkedIn.
  • Hur du ökar engagemang smart med omröstningar.

När du har sett kursen kommer du att nå önskad målgrupp med ditt budskap och har verktygen för att hjälpa din organisation att växa.

Din lärare: 

Marknadsföringsexperten Fredrik Larsson jobbar som kommunikationschef och digital strateg inom världen av startup- och innovationsutveckling. Han har jobbat professionellt med LinkedIn under de senaste tio åren och har på den tiden fått se plattformen utvecklas.

“De två grundpelarna för att skapa engagemang i sociala kanaler är att ha ett värdeskapande innehåll och ett aktivt nätverk som ständigt växer.”

  • 19 avsnitt
  • 44m
  • Släpptes December 2021

Fredrik Larsson är digital strateg och expert på marknadsföring. I den här kursen lär han dig allt du behöver för att påbörja arbetet med annonsering på LinkedIn.Läs mer om Fredrik