Filma med mobilen (2021)

Skapa snabba och professionella videoklipp

Skapa variation i ditt flöde på sociala medier, inspirera och bjud in följare till den plats du är på. Med video kan du kommunicera och berätta på riktigt. Allt börjar här – med din mobil.

I den här kursen lär du dig knepen för att filma bra videoklipp med mobilen. Josefina Sahlin lär dig horisontella och vertikala format, bildkomposition och hur ljudupptagningen förändras med en mikrofon.

Du får också hänga med på en liten utflykt i pryldjungeln. Vilka tillbehör är smarta att investera i utan att tumma på snabbhet och smidighet när du filmar? Josefina visar sina favoriter.


Sagt om kursen

"Kursen är en perfekt introduktion för den som enkelt och snabbt vill komma igång och lära sig filma med mobilen. Vi får lära oss det viktigaste om format, ljus och ljud, bildkomposition och variation, vinklar och bildutsnitt, stabila klipp och hur långt ett filmklipp bör vara. Det är genomgående enkla, smarta och handfasta tips som är lätta att följa och tillämpa. Men kanske viktigast av allt – man får verkligen lust att sätta igång och filma direkt!"

– Jenny Tingvall

"Kursen är proffsigt gjord och Josefina har en förmåga att verkligen nå fram till mig som åskådare. Jag kan varmt rekommendera denna kurs för alla som vill komma vidare i sitt filmande och utvecklas på detta område!"

– Jessica Bäckström

  • Undertextad
  • 23 avsnitt
  • 37m
  • Släpptes April 2021
Josefina Sahlin

Josefina Sahlin filmar och skapar film varje dag. Både som videoproducent på Moderskeppet och hemma. Att arbeta med rörlig bild är bland det mest kreativa hon vet!Läs mer om Josefina