Fotografera bröllop med Juliana Wiklund

Varje bröllop är unikt

Föreställ dig följande: kärleken i ögonen när paret ser på varandra. Brudklänning som ska knäppas i ryggen. En detaljbild på ringarna. Små, stolta brudnäbbar som går längst fram i kyrkan. Gratulationer från tårögda gäster. Tårta som skärs upp och kjolar som virvlar med färgade lampor i bakgrunden.

Det är bilder som du har i uppdrag att fånga som bröllopsfotograf och det innebär mer än att fotografera parbilder – du ska vara som en fotojournalist.

Även om fotografen Juliana Wiklund har fotograferat hundratals bröllop, tycker hon fortfarande att varje bröllop är unikt. Hon måste vara en ögonblicksjägare som också förmedlar parets berättelse.

I den här kursen får du följa med när Juliana fotograferar Malin och Mikaels bröllopsdag i Vårdinge. Du lär dig hur hur lekar får fram äkta känslor i parbilderna, hur du placerar dig bäst i kyrkan och hur du fotograferar det som händer på festen efter bröllopet. 

I kursen får du även tips på hur du förbereder dig samt vilken utrustning som är smart att ha. Från kamerahus till ett litet sykit.

  • Undertextad
  • 26 avsnitt
  • 59m
  • Släpptes September 2017

Juliana Wiklund är familje- och bröllopsfotografen som alltid får fram det lilla extra i bilderna. Med lek och kreativitet lockar hon fram naturliga skratt och härliga ögonblick.Läs mer om Juliana här.