Vinterfoto

Gör dig redo för vinterfoto - fånga det vackra vinterlandskapet

Vinterfoto är populärt, och roligt! Den svenska vintern erbjuder ofta väldigt fina fotograferingsmöjligheter. Det vita snötäcket och de frusna detaljerna ger oss motiv och landskap som en ganska liten del av världens fotografer enkelt får uppleva.

Vinterfoto när termometern visar minus ställer dock lite unika krav på dig som fotograf. Ljusmätaren blir ställd av allt vitt, batterier börjar bete sig märkligt och glömmer du vantarna hemma så blir fototuren kort.

I den här kursen om vinterfoto får du följa med Filip Pilthammar och Fredrik Schenholm på fotoäventyr i den svenska naturen. Du lär dig deras bästa tips för att lyckas med vinterfotograferingen. 

Kursen är skapad för nybörjare, men innehåller även nyttiga påminnelser till dig som fotat ett tag. Du kan följa med i kursen oavsett om du helst fotograferar med din mobilkamera eller med en systemkamera.

  • Undertextad
  • 36 avsnitt
  • 1h 17m
  • Släpptes December 2019
Fredrik Schenholm
Fredrik Schenholm är en utbildad geolog och äventyrsfotograf som bor i Göteborg men trivs bäst på bergstoppar som Mont Blanc och Mount Everest.Läs mer om Fredrik härFilip Pilthammar
Filip Pilthammar är videoproducent på Moderskeppet och älskar fotografering och fototeknik. Han fotograferar nästan allt när Moderskeppet behöver bilder och fotograferar porträtt och bröllop privat.Läs mer om Filip