Gravidfotografering

Visa upp en blivande mamma som den stolta bärare av liv hon är

En graviditet är en stor och omvälvande händelse i en kvinnas liv. Känslorna är stora och innerliga. Livets förunderliga mirakel. Någonting som väldigt många blivande föräldrar vill minnas tillbaka till genom vackra bilder.

Att porträtteras som en stolt, stark och vacker blivande förälder är en dröm för många och du kan vara den som får just precis det att hända. Gravidfotografen Maria Lindberg tar sagolika bilder på gravida kvinnor i den murriga svenska skogen. Varje bild känns som ett konstverk i stil med John Bauers målningar.

I den här kursen berättar Maria om hur det går till att skapa hennes vackra bilder. Hon berättar om förberedelser och utlåningsklänningar, locationletande och ljusriktningar, posering och kommunikation. Allt du behöver veta för att ta dig an den unika utmaning det innebär att fotografera en höggravid kvinna.

När du har sett den här kursen kommer du vara väl förberedd att både ge den gravida en fin upplevelse under fotograferingen och skapa magiska bilder som kommer göra henne stolt resten av livet.

  • Undertextad
  • 19 avsnitt
  • 57m
  • Släpptes Januari 2019

Maria Lindberg är en prisad bröllops- och familjefotograf som skapar sagolika fantasifulla bilder med magiskt ljus. Hon delar med sig av sina kunskaper i välbesökta workshops och vi på Moderskeppet är otroligt stolta att ha henne med ombord.Läs mer om Maria