Instagram 2022

Sätt en plan för Instagram

När du gör en plan för Instagram undviker du automatiskt spretig publicering. Med en tydlig strategi och ett publiceringsschema på Instagram blir det enklare och mer effektivt för dig att publicera innehåll.

Varför är det så viktigt att sätta en plan för Instagram?

Det gäller att nå ut med ditt innehåll på Instagram. Över hälften av internetanvändarna använder sig nämnlingen av Instagram. Just därför ska du och din arbetsplats också finnas där. Men inte med vilket innehåll som helst. Genom att i lugn och ro planera kanalens innehåll efter vilka planer du och din verksamhet har kan du enkelt synka ditt innehåll. Men, hur ska du arbeta med kontot för att få en strukturerad och hållbar publicering?

Lär dig skapa publiceringsschema

Men ett publiceringsschema slipper du varje dag gå och tänka på vad du ska publicera på Instagram. Dessutom gillar Instagrams algoritmer när du postar inlägg regelbundet. I kursen lär Gabriella dig hur du tar fram ditt egna publiceringsschema.

Om kursen Instagram 2022

I den här kursen lär du dig ta fram en tydlig plan för närvaron på Instagram. Kursen riktar sig till dig som arbetar med sociala medier på din arbetsplats och vill skapa en struktur för ditt arbete för att undvika spretig publicering.

Du kommer att ta fram en ramverk från syfte och mål till färdigt publiceringsschema. Dessutom får du lära dig grundläggande funktioner i appen.

Gabriella lär dig:

  • skapa ett företagskonto
  • skapa plan för innehåll
  • skapa publiceringsschema och årscykel
  • utvärdera din kanal
  • bygga upp din följarskara

Efter kursen kommer du att känna dig trygg med att planera din närvaro på Instagram.

Om Gabriella Kjeilen

Gabriella är utbildad kommunikatör och brinner för marknadsföring. Här på Moderskeppet lär hon dig bland annat att nå ut på sociala medier, hur du använder Mailchimp för att skicka nyhetsbrev och hjälper dig få koll på Instagram. Gabriellas verk hittar du även i bokhandeln då hon är författaren från Jönköping som älskar att försvinna in i fantasins värld. Fem utgivna romaner finns redan i bagaget.

  • Undertextad
  • 32 avsnitt
  • 1h 20m
  • Släpptes Maj 2020

Gabriella Kjeilen är läraren som varje dag grottar ner sig i kommunikation och marknadsföring.Läs mer om Gabriella här.