Sagolika porträtt

Skapa bildberättelser med dig själv som modell

Med den magiska naturen som kuliss, spännande rekvisita och fantasifulla karaktärer kan du skapa visuell poesi. Och det bästa är att du kan göra det med dig själv som modell. Precis som fotograferna Beata Rydén och Victoria Söderström.

Att agera som både fotograf och modell i dina bildberättelser har många fördelar. Du blir fri och kan ta kontrollen över din bild och den historia du vill måla upp med kameran.

I denna kurs får du lära dig att skapa ett ögonblick istället för att fånga ögonblicket. Följ med på resan mot att skapa iscensatta porträtt, från planering och fotografering till bildredigering av den färdiga bilden.

Musik:

Idea av Kai Engel

Delta av Podington Bear

Twinkle Toes av Podington Bearis

  • Undertextad
  • 27 avsnitt
  • 1h 21m
  • Släpptes November 2015
Victoria_soderstrom
Victoria Söderström har studerat både fotografi och psykologi. I sina magiska bilder förenar hon ofta hennes båda ämneskunskaper för att skapa ögonblick och berättelser.Läs mer om VictoriaBeta_ryden
Beata Rydén är fotokonstnären som ofta gör bilder med en drömsk svävande känsla. Hon har en stark tro på fantasi och tror att den är livsviktig för varje människa.Läs mer om Beata