Kundkommunikation för fotografer

Din trygghet sprids till kunderna

Du är egenföretagare och vaknar mitt i natten av oro. Mejlade jag ett svar till uppdragsförfrågan jag fick igår? Varför var egentligen den där andra kunden inte nöjd med sin leverans?

För ett professionellt intryck och personlig sinnesro behöver du ett arbetsflöde att luta dig tillbaka på.

Dina lärare i kursen är Linda Rehlin Kruse och Cecilia Berglund Pihl. De är båda fotografer och som egna företagare vet de hur det var att vakna mitt i natten över mejl som borde ha skickats.

Du kan inte hålla allt i huvudet. Ta del av deras samlade kunskaper och erfarenheter och lär dig att lägga upp ett hållbart system för att kommunicera med dina kunder. Få deras bästa knep för hur du ska tänka och vilka verktyg du kan använda.

Gå från entusiastisk och välvillig till en samlad och trygg representant för ditt företag med utarbetade kommunikationsmallar. Efter kursen har du själv ett sprillans nytt arbetsflöde och egna mejlmallar!

Psst! Missa inte e-boken Kundkommunikation för fotografer.

  • Undertextad
  • 25 avsnitt
  • 1h 19m
  • Släpptes November 2017
Linda Rehlin Kruse och Cecilia Pihl

Linda och Cecilia är familjefotografer, bröllopsfotografer och utbildare. De drivs av att vara bäst på det de gör, men mer än något annat vill de hjälpa dig att bli bäst på det du gör. Läs mer om LindaLäs mer om Cecilia