Lightroom 5 från början

Lightroom från absoluta grunden

Den här kursen är baserad på Mattias bok Lightroom 5 från början. Det är inget krav på att äga boken för att kunna följa med i kursen.

Kursen riktar sig till dig som är helt ny på Lightroom. Mattias delar med sig av sina bästa tips för att du ska få ett hanterbart bildbibliotek där du lätt kan katalogisera och hitta dina bilder.

Efter en genomgång av Lightrooms viktigaste framkallningsverktyg kommer du kunna rädda mörka bilder, ta bort brus och färgfel. Du kommer kunna förändra dina bilder med nytt ljus, nya färger och nytt format. Mattias delar också med sig av smarta bildrecepten som lyfter dina bilder till helt nya nivåer.

När du bildbehandlat klart dina bilder får du lära dig hur du kan använda Lightrooms verktyg till utskrifter, planscher, böcker och bildspel.

  • 71 avsnitt
  • 3h 55m
  • Släpptes Juli 2013
  • Inspelad i Lightroom 5. <a href="https://moderskeppet.se/kurser/kurs/lightroom-fran-borjan/">Ny version finns för Lightroom 6 / CC</a>.
Mattias Karlsson Sjöberg

Mattias Karlsson Sjöberg har arbetat med bildbehandling i över tio år. Han kan Lightroom utan och innan, och vet vad du som fotograf kunna behöver kunna för att skapa bättre bilder.Läs mer om Mattias.