Lightroom på Android

Gör ditt Lightroom Classic-bibliotek mobilt

Med appen Lightroom kan du organisera och redigera dina bilder på din mobil, och samtidigt låta allt arbete synkas med Lightroom Classic på datorn. Ett smart och flexibelt arbetsflöde om du vill utnyttja styrkorna hos både det molnbaserade Lightroom och Lightroom Classic.

Använd exempelvis Lightroom på mobilen när du är på resande fot och vill fotografera med mobilen, eller när du vill ha tillgång till en samling från Lightroom Classic på mobilen.

Johan Einevik är läraren som visar hur du får igång ditt mobila arbetsflöde. Du lär dig hur Lightroom på mobilen fungerar, hur du fotograferar med mobilen och importerar bilder från din mobila enhet. Självklart lär du dig också hur du synkroniserar bilder från och till Lightroom Classic på din dator.

Via Lightroom på mobilen är du alltid redo att visa upp dina bilder för vänner eller kunder, utan att behöva lägga tid på omständigt bildexporter.

Psst! Det molnbaserade Lightroom är ett helt ekosystem av appar för olika enheter. Om du är nyfiken på hur allting hänger ihop rekommenderar vi i första hand den här kursen.

  • Undertextad
  • 17 avsnitt
  • 47m
  • Släpptes December 2018
Johan Einevik

Johan Einevik gillar ordning och reda och letar alltid efter effektiva flöden i de processer han utför, så att han kan koncentrera sig på de steg som faktiskt ger bilden värde.Läs mer om Johan