Outlook från början

Skapa struktur i ditt arbetet med Outlook

Har du också arbetsdagar då du känner att hela dagen försvann men du undrar vad du egentligen åstadkom förutom att svara på mejl och sitta i möten? Lugn, det finns en lösning. I denna kurs lär Angelica dig hitta balans mellan att få saker gjort och ändå vara tillgänglig för andra. Ta kontroll över din tid med Outlook i arbetet.

Arbeta rätt i Outlook

Den här kursen i Outlook kommer att lära dig allt du inte visste att du behövde veta. Inte nog med att du får en grundlig genomgång av just Outlook som programvara för att styra upp din arbetsdag, Angelica skickar med flera tips om vett och etikett när det gäller hantering av både mejl och möten.

Angelica lär dig:

  • Skapa flera signaturer för olika tillfällen
  • Strukturera upp dina mejl
  • Effektivaste sättet att hitta lediga tider för möten

Du kommer att känna dig effektivare och känna att du har full koll på hur du använder programmet. Använd kursen som ditt uppslagsverk när du glömt hur du skapar flera signaturer, sätter på autosvar eller andra uppgifter du använder Outlook till i ditt arbete.

Din lärare:

Angelica jobbar idag som lärare och coach på Moderskeppet men har tidigare 24 år inom IT-branschen som konsult inom just Microsoft-produkter. Alla hennes år ute hos olika företag har gett henne stor insyn i hur du bäst använder till exempel Office och Outlook i arbetet.

  • 33 avsnitt
  • 1h 43m
  • Släpptes Januari 2022
Angelica Rydelius.

Angelica Rydelius har många års erfarenhet av både Microsoft 365 och Office-paketet. Hon har jobbat sedan mitten av 90-talet med just ordbehandling och skapat mallar i både Word och Powerpoint. Med åren gick hon  gick över till att jobba mer med att bygga intranät i SharePoint och lära ut hur du jobbar bäst strategiskt i Microsoft 365.Läs mer om Angelica