Photoshop på iPad

Skapa och redigera i Photoshop var du än är

Visst hade det varit fantastiskt att kunna redigera med Photoshop i skogen, i sängen eller var du nu än befinner dig? Nu är det möjligt! Ladda ner Photoshop till din iPad och arbeta med dina bilder där det passar dig bäst.

I denna kurs lär Jenny Jacobsson dig Photoshop för iPad från början. Du lär känna och navigera i appen, hur dess verktyg och funktioner fungerar och hur du arbetar med olika lager. Jenny visar bland annat hur du kan förändra och förstärka färger och ljus, retuschera och byta ut saker, skapa bildkombinationer i montage och andra bra verktyg för att ta din bild dit du vill.

Allting du skapar sparas i molnet, så vill du fortsätta arbeta med din bild på datorn när du kommer hem är det bara att öppna upp din bild där. Jenny förklarar hur det fungerar och ger fler exempel på varför det är så bra.

  • 36 avsnitt
  • 2h 5m
  • Släpptes December 2020
  • Inspelad i Photoshop för iPad 1.6
Jenny Jacobsson

Jenny Jacobsson är fotografen som skapar fantastiska montage och bildberättelser där allting är möjligt. Med sin personliga stil och sitt unika bildkoncept väcker hon mycket nyfikenhet.Läs mer om Jenny