Schemalägg på Instagram med Later

Frigör tid med schemaläggningsverktyg

Med schemaläggningsverktyg som Later kan du enkelt schemalägga alla veckans instagraminlägg vid ett och samma tillfälle. Direkt från din dator.

Därför ska du använda ett schemaläggningsverktyg på Instagram

När du schemalägger dina inlägg på Instagram frigör du tid till annat. Du ser även till att ett inlägg aldrig glöms bort eller bortprioriteras. Din närvaro på Instagram är viktig för att driva engagemang på din kanal. För att få engagemang från dina följare krävs det att du postar inlägg eller stories - ofta. Kanske hinner du inte med att lägga all tid på Instagram som du borde. Samla då ihop veckans inlägg under ett tillfälle och schemalägg dem. Later är ett av flera schemaläggningsverktyg som du kan använda på Instagram. Eftersom verktyget är gratis är det enkelt för dig att börja.

Så funkar schemaläggningsverktyget Later

Med schemaläggningsverktyget Later får du ett smidigt arbetsflöde och en bra visuell överblick kring hur ditt flöde kommer att se ut.Inläggen kan publiceras automatiskt, eller så får du en notis i telefonen när det är dags att lägga ut. Allt du behöver för att hänga med i kursen är ett gratiskonto hos Later och ett företagskonto på Instagram.

Camilla Grönbladh guidar dig genom Laters grundläggande funktioner. Hon visar steg för steg hur du schemalägger och publicerar dina inlägg.

Camilla lär dig:

  • hur du schemalägger Instagraminlägg från din dator

  • skapa ett bra arbetsflöde så du sparar tid
  • hur du ser i förväg hur ditt flöde kommer att se ut.

Efter kursen kommer du kunna schemalägga dina inlägg på sociala medier på ett smart och effektivt sätt.

Om Camilla Grönbladh

Camilla är utbildad multijournalist och arbetar som lärare och marknadsförare på Moderskeppet. Camilla drivs av en hunger och nyfikenhet att alltid lära sig mer. Och när hon har greppat hur något fungerar vill hon förmedla kunskapen till dig och alla andra. Allt behöver faktiskt inte göras från grunden – finns det bra genvägar så tar hon gärna dem. Därför älskar Camilla smarta appar, snygga mallar och verktyg som gör själva skapandet enklare.

  • Undertextad
  • 12 avsnitt
  • 24m
  • Släpptes Juni 2020
Camilla Grönbladh

Camilla Grönbladh är utbildare och redaktör för Moderskeppets populära instagramkonto.Läs mer om Camilla