Animera i After Effects

Ge ditt innehåll liv med rörlig grafik och animationer i After Effects

Att lära dig animera i After Effects är en ovärderlig färdighet för din kommunikation. För att du ska få ut ett budskap idag måste du kunna fånga människors uppmärksamhet på deras skärmar. Ditt budskap och innehåll måste komma till liv med animationer som snabbt fångar deras blick. After Effects är ett utmärkt verktyg för att skapa rörlig grafik som effektiviserar din kommunikation.

Att lära dig After Effects är enklare än du tror - och mycket roligare

Det är ju ingen hemlighet att många upplever After Effects som ett komplext och skrämmande program. Kanske känner du likadant? Du ger kanske inte programmet en ärlig chans? Utan intalar dig själv att det krävs flera år av erfarenhet för att lära dig animera i After Effects. Det blir att du hellre väljer ett enklare animeringsprogram, där allt du behöver göra är att klicka på en knapp för att skapa en animering. Men då missar du den kreativa friheten du får i After Effects.

Ta din kreativitet till en ny och rörlig nivå med After Effects

Genom att lära dig After Effects tar du din kreativitet till en helt ny och rörlig nivå. Allt du skapar i andra program kommer du enkelt kunna öppna i After Effects och göra det till rörligt material. Dina skapelser kommer du kunna få att flyga runt, snurra, omvandlas fade:a och mycket mer. Det absolut bästa är att det är en oerhört tillfredställande och roligt att lyckas med din animation.

Om kursen Animera i After Effects

I kursen kommer Viktor ta dig genom grunderna för att animera text, bild och grafik i After Effects. Du lär dig att ta ett projekt från att starta en animeringsfil i programmet till att exportera ut din färdiga videofil. Du kommer helt enkelt kunna allt du behöver för att fortsätta utvecklas i After Effects på egen hand. Samtidigt som du kan imponera på dina kollegor med din nya färdighet.

Viktor lär dig hur du i After Effects:

  • kommer igång och startar din projektfil.
  • skapar och jobbar med lager.
  • animerar text, bild och grafik.
  • får dina animationer att se naturliga ut.
  • lägger till och animerar effekter.
  • animerar med Track Matte:s.

Efter kursen kommer du på egen hand kunna använda After Effects funktioner till att skapa fler animationer och effekter än du någonsin kunnat föreställa dig.

Om Viktor Tidstrand

Viktor är en kommunikatör, som ofta använder sin visuella kreativitet för att berätta historier. Han har blivit förälskad i After Effects som öppnat upp en ny värld av möjligheter att berätta. Den här världen vill han dela med sig till dig, så du också kan berätta dina historier.

  • 25 avsnitt
  • 1h 40m
  • Släpptes Juni 2022
  • Inspelad i After Effects 22.3
Lärarpoträtt av Viktor Tidstrand

Viktor Tidstrand är en kommunikatör som älskar att berätta kreativa historier med digitala verktyg. Han vill ge fler möjligheten att berätta sina historier med livfulla animationer i After Effects.Läs mer om Viktor