Microsoft 365 från början

Lär dig välja och använda rätt program i Microsoft 365

Har du svårt att välja rätt program för rätt uppgift i Microsoft 365? Känner du att det är svårt att få grepp om vilka appar som är till för vad och var dina dokument sparas egentligen. Det är inte alltid så lätt men efter den här kursen kommer du att ha full koll.

Spar tid - så väljer du rätt program i Microsoft 365

Det är lätt att gå på gammal vana och välja det program och arbetssätt du alltid använt istället för att lära dig något nytt och mer effektivt. Att bifoga länkar till dokument istället för dokumentet kan vara en sådan arbetsuppgift. I kursen lär du dig hur lätt det är att dela dina dokument via länkar från Teams, OneDrive eller Teams istället för att skicka dokument fram och tillbaka som bifogade filer. Du lär dig dessutom att strukturera upp projektens alla uppgifter i Planner istället för att sköta allt sådant i Excel.

Göran lär dig

  • Hur Teams, SharePoint och OneDrive hänger ihop
  • Varför du bör använda Lists istället för Excel
  • Samarbete både inom och utanför företaget

Se hela kursen eller bara de delar du är nyfiken på och ta vara på Görans alla tips hur du som effektivast jobbar i plattformen Microsoft 365.

Om Göran

Göran Husman har lång erfarenhet inom Microsofts produkter och har både skrivit böcker och hållit fler kurser än han själv kan minnas i ett ämne. I denna kurs förklarar han med hjälp av hans djupa kunskap och långa erfarenhet hur du får ut det mesta av Microsoft 365 inom din organisation.

  • Undertextad
  • 23 avsnitt
  • 1h 8m
  • Släpptes Oktober 2021
lärarporträtt på Göran Husman

Göran Husman är den pedagogiska IT-nörden med många år inom branschen. Han har genom åren släppt flera böcker inom Microsofts programvaror och hållit fler kurser än han kan minnas. Privat går han inte många meter utan hans kära hund Freddie.Läs mer om Göran