Skriv effektiva mejl

Nå fram med ditt budskap med hjälp av strukturerade mejl

Har du också upplevt att dina mejl missförstås och du får svar på helt andra saker än det du efterfrågat? Eller inga svar alls?

Du är inte ensam.

Skriven kommunikation kan vara svårt och det är lätt att bli missförstådd. Att försöka tolka och förstå vad någon skrivit utan att ta del av kroppsspråk och sammanhang gör det komplicerat.

I den här kursen lär Jeanette dig hur du skriver tydliga mejl som dina mottagare läser och återkopplar på det du frågar om.

Hon kommer hjälpa dig igång med de där mejlen som känns svåra, så svåra att du skjuter upp att skriva dem. Hon kommer också ge dig handfasta tips på hur du kan minimera inflödet i din, och andras, inkorg.

Jeanette Niemi är författarcoach och skrivpedagog och skriver en massa mejl varje dag. Hon har genom åren lärt sig och utarbetat strategier för att få effektivare kommunikation via mejl och snart kan du också använda dem!

Efter den här kursen kommer du spara både tid och relationer genom välskrivna, strukturerade mejl.

  • Undertextad
  • 14 avsnitt
  • 48m
  • Släpptes Oktober 2021
Jeanette Niemi

Jeanette Niemi är skrivpedagogen och författarcoachen som älskar att lära sig nya saker. När hon inte skapar så hittar du henne allt som oftast promenerandes i skogen, där hon hämtar kraft.Läs mer om Jeanette