Skriv för innehållsmarknadsföring

Vad är syftet med din text?

Upplever du att det är svårt att skriva genomtänkta texter som träffar rätt för just din målgrupp? Då är det här kursen för dig!

Lär dig verktygen för att skriva träffsäkra texter för innehållsmarknadsföring (content marketing) och hur du hittar din målgrupp. Du får även tips på olika tekniker som kommer att göra dina texter mer tilltalande.

Din lärare är textkonstnären Marilyn Lindh som har bred erfarenhet av att arbeta med texter. Marilyn har arbetat professionellt med texter i sin roll som innehållsmarknadsförare och skapat texter för bland annat blogg, sociala medier, native och videomanus.

När du har sett kursen kan du analysera din målgrupp, välja rätt tonalitet för rätt kanal och målgrupp samt skriva texter för olika ändamål. Marilyn visar även hur du förenklar och förbättrar dina texter så att de känns genomtänkta och fyller sitt syfte.


  • Undertextad
  • 21 avsnitt
  • 1h 27m
  • Släpptes November 2021

Marilyn Lindh har många strängar på sin lyra. Marilyn är förutom textkonstnär även sångerska, låtskrivare och musikproducent. Kanske har du sett att hon även har en kurs i hur du skriver en egen låt?Läs mer om Marilyn