Webbutik med Shopify

Sälj smidigt med egen webbutik

Vill du börja sälja dina produkter eller tjänster online? Med hjälp av Shopify kan du smidigt sätta upp och designa din egna webbutik och börja sälja till dina kunder nästan direkt.

Ge din webbutik bra produktsidor

De viktigaste aspekterna med en bra produktsida, är att det skapar tillit och förmedlar värde så att kunden faktiskt gör ett köp. Bland annat behöver du en bra titel och beskrivning. Stefan lär dig hur du på framställer dina produkter på bästa sätt.

Smidiga betallösningar underlättar för kunden

En viktig del av att kunna ha en fungerande butik är att kunna ta betalt. Det enklaste sättet att ta emot en betalning är genom Shopify payments. Du slipper skapa konton med externa leverantörer och möjliggör en snabbare checkout för återkommande kunder.

Du kan också använda Shopify payments tillsammans med andra betalningsleverantörer, som Paypal. Stefan går i kursen igenom alla olika betalningsalternativ som Shopify erbjuder för att du ska kunna välja rätt för just dina kunder och din butik.

Om kursen Webbutik med Shopify:

Kursen riktar sig till dig som är ny hos Shopify för att du ska lära dig grunderna i hur verktyget fungerar och så att du snabbt ska kunna komma i gång med en egen lanserad butik. Varje kapitel går igenom ett steg i lanseringsprocessen så att du förstår dem olika funktionerna och inställningarna som du kommer att använda.

Stefan lär dig:

  • Skapa din butik hos Shopify.
  • Hur du lägger till produkter i din webbutik.
  • Sidor du behöver ha och vad de ska innehålla för information.
  • Teman som hjälper dig anpassa utseendet.
  • Hur du lägger in olika frakt- och betalningslösningar.
  • Skapa en egen domän och koppla den till din webbutik så den får en unik webbadress.
  • Vad du ska tänka på innan lansering och när du har lanserat.

Efter kursen har du en färdig butik med produkter att sälja, verktyg för att anpassa utseendet och känslan i din webbutik och gjort den redo med frakt och betalningsinställningar. Allt för att du ska kunna sälja smidigt med Shopify.

Om läraren:

Med en bakgrund i kvalitetssäkring i spelindustrin och support för olika marknader inom e-handel har Stefan Cautin byggt upp en förståelse för att sätta användaren i fokus. Vare sig det är en användare av ett spel eller en besökare i en onlinebutik så tycker han att man inte får glömma bort att göra användarupplevelsen så bra som möjligt för sina kunder.

Stefan Cautin hjälper flera butiksägare att växa genom att se till att de har kunskapen och verktygen för att lyckas. Genom sitt dagliga arbete med butiksägare har Stefan samlat på sig kunskap som han nu delar med sig av genom Moderskeppet.

Läs mer om Stefan