Annonsera på YouTube

Kom igång med digital marknadsföring på YouTube

Att annonsera på YouTube är ett bra sätt att nå ut till många människor med dina tjänster eller produkter. Genom att annonsera med video på Youtube kan du berätta mer om din verksamhet, vilka tjänster eller produkter företaget har, eller nå ut med ett budskap.

Skapa annonser med Google Ads

Upplever du att det är svårt och krångligt att komma igång med annonsering på YouTube? Då är det här kursen för dig. I den här kursen får du på ett enkelt och pedagogiskt sätt lära dig att skapa YouTube-annonser. Själv annonserna skapas i verktyget Google Ads. Mandana guidar dig steg för steg i att planera och sätta upp dina annonskampanjer.

Olika slags annonser på YouTube

Det finns flera alternativ och val att göra för dina annonser på YouTube. Ska tittaren till exempel kunna hoppa över din annons eller inte? Mandana förklarar vad de olika alternativen innebär och hur du gör rätt inställningar.

Om kursen Annonsera på Youtube

Mandana lär dig hur du förbereder din YouTube-annons genom att välja rätt inställningar, målgrupp och budstrategier, hur du publicerar annonsen och slutligen utvärderar din annons. När du har sett kursen kommer du kunna annonsera på YouTube för att nå ut med ditt budskap.

Om Mandana Karim

Din lärare är marknadsstrategen Mandana Karim som tidigare jobbat på Google i Silicon Valley. Mandana har vunnit internationella priser inom reklambranschen och har en masterexamen i marknadsföring. Hon driver företaget 21 Marketing där hon erbjuder tjänster inom digital marknadsföring och grafisk design. Företaget är utsett till Google Partner.

Det innebär att företaget får exklusiva uppdateringar från Google samt ökad support för att förbättra resultaten i Google Ads.


 

  • Undertextad
  • 14 avsnitt
  • 46m
  • Släpptes Oktober 2021
mandana_karim

Mandana Karim har en master i marknadsföring och är dessutom utbildad nationalekonom, statsvetare och grafisk designer. Idag driver hon eget företag inom just marknadsföring.Läs mer om Mandana