En bild om dagen (minst)

Att känna sig riktigt hemma i en ny app, det tar tid, riktigt rolig tid eftersom du hela tiden lär dig nya saker, stöter på små problem som du förhoppningsvis löser, och har utrymme att leka och labba. Men ändå, det tar tid. Ge dig själv den tiden att verkligen gotta ner dig ordentligt i Snapseedför att bli bekant med verktygen som jag har lärt dig i den här kursen. Och även de verktyg som jag <i>inte</i> har visat, för jaa, det finns mer i Snapseeds Verktygslåda att upptäcka, verktyg som inte rymdes i den <i>här</i> kursen.

Planera in 15 minuter om dagen kommande vecka. Till morgonkaffet, när du äter din lunchlåda, eller under kvällsstunden i soffan. <i>15</i> minuter där du jobbar med en bild. Behöver den kanske en skjuts ljus och kontrast? Blir den lite vassare med en dust struktur? Hur påverkas den av en beskärning? Kanske i kvadrat, eller varför inte ett avlångt format? Vad händer om du roterar den? Eller gör den till svartvit.

Finns det områden som du kan lyfta fram genom attpensla fram lite ljus eller färg? Någonting störigt som behöver trollas bort? Kan en vinjettering sitta fint eller blir det för mycket?

Ge <i>en</i> bild 15 minuter och du kommer att bli bättre på att hitta runt i Snapseed, såväl som att se möjligheter för vad <i>du</i> kan göra med dina bilder. Gör det redan just nu. Nu är det du, bilden och Snapseed. Vad gör du allra först? Och i morgon öppnar du upp en ny bild och ställer klockan på 15 minuter. Jag önskar dig fortsatt lycka till med dina bilder. Ha det riktigt gott. Hej då!