En kurs som lär dig Photoshop från början

Hej och grattis till beslutet att lära dig Photoshop. Det är ju ett av världens mestkända datorprogram, som har varit marknadsledande i flera decennier. Som du säkert känner till används ju Photoshop för flera olika ändamål, exempelvis för att förbättra foton vad gäller ljus, färg, kontrast och så där. Eller för att skapa kreativa färgeffekter och snygga svartvita bilder och så vidare. Men det används ju också för att skapa fantastiska montage, där det intefinns några gränser, där vilken tokig idé som helst kan förverkligas. Sedan finns det vissa som roar sig med att restaurera gamla släktbildermedan andra roar sig med grafisk design. Så Photoshop är verkligenett mångsidigt program.

Den här ganska korta startkursen är skapad för att hjälpa dig igång, så att du som är helt ny i Photoshop får en bra grund att stå på. För oavsett vad du själv vill använda programmet till sedan, så finns detvissa grundförutsättningar som du behöver behärska, exempelvislager som Photoshop är känt för. Det är av sakerna du får lära dig. Sedan är det förstås så att en kurs som bara är runt en timme långbara hinner skrapa på ytan av alla fantastiska möjligheter som Photoshoperbjuder. Men genom att lära dig saker i rätt ordning kommer du att maximeradina chanser.

Jag som ska guida dig i programmet, jag heter Anders Jensen och jag harvarit Photoshop-lärare på Moderskeppet i en massa år. Där kan du sedan hittamånga fördjupande Photoshop-kurser när du är redo att gå vidare med justditt specialintresse. Jag ska inte gå händelserna i förväg utan kör igång direkt. Jag hoppas att du ska lära dig massvis.